ODU ROMÂNIA CA ANGAJATOR

APRECIEREA ANGAJATORULUI – DEDICAREA ANGAJAȚILOR

Cu ODU ROMÂNIA și pentru ODU ROMÂNIA, ești mai mult decât un angajat - ești o parte importantă a unei echipe care oferă excelență și putem obține împreună succesul. Ca angajator, suntem conștienți de performanța forței de muncă și apreciem foarte mult acest angajament.

CULTURĂ CORPORATISTĂ DESCHISĂ – DEZVOLTARE PERSONALĂ CONTINUĂ

O echipă de lucru deschisă, constructivă, formarea profesională continuă și promovarea creativității forței de muncă reprezintă baza centrală pentru conștientizarea calității și forța inovatoare a companiei.
Este deosebit de important pentru noi să oferim angajaților noștri cele mai bune condiții umane și profesionale posibile, un mediu de lucru plăcut și perspective excelente în carieră.

Viitorul tău este la ODU. Te așteptăm să faci parte din echipa noastră!

PROGRAM DE LUCRU ȘI CONCEDII

IA O PAUZĂ ȘI BUCURĂ-TE DE VACANȚĂ

Cine muncește cu spor are nevoie de suficientă odihnă și timp liber pentru a-și încărca forțele, motiv pentru care în cadrul ODU dispuneți de cele 21 de zile pe an la angajarea cu normă întreagă.În plus, acordăm o importanță deosebită și ocaziilor personale și familiale importante, cu un concediu suplimentar special. Spre exemplu, cu ocazia nunții sau la nașterea unui copil.

SĂNĂTATE ȘI SPORT

EVENIMENTE SPORTIVE


ODU Romania, sprijina si promoveaza  miscarea sportiva din  Sibiu prin sponsorizarea si participarea activa la diferite competitii si activitati sportive precum:

  • Turul Ciclist al Sibiului
  • Maratonul Internatiolnal al Sibiului
  • Campionatul de Minifotbal Luceafarul
  • Corporate Games
  • Alte activitati sportive pentru angajati.
  • Facilitati medicale pentru angajati

ZILE DEDICATE SĂNĂTĂȚII ȘI CONSULTAȚII MEDICALE OPERAȚIONALE

Un stil de viață sănătos și munca de zi cu zi se dezvoltă, de asemenea, pe cunoștințe bine întemeiate și pe impulsuri importante. De aceea, ne informăm angajații în zilele regulate dedicate sănătății, iar medicul companiei noastre îi informează pe larg în ceea ce

PRESTAȚII SUPLIMENTARE

EVENIMENTE

Lucrul în echipă și evenimentele din cadrul firmei , petreceri anuale fac parte din spiritul ODU ROMÂNIA
Sărbătorim împreună diferite evenimente - petrecere anuală de Crăciun, sărbătorim împreună Ziua Copilului, etc.

DISCOUNT-URI LA SOCIETĂȚILE LOCALE

ODU ROMÂNIA oferă angajaților o serie de facilități medicale și pentru activități sportive.

PERSPECTIVE

DEZVOLTARE ȘI FORMARE PROFESIONALĂ


Pentru ODU, know-how-ul și inventivitatea tehnică a forței de muncă sunt deosebit de valoroase - ca motor al inovației și progresului tehnic. Pentru a promova aceste calități, dezvoltarea individuală și formarea continuă, precum și oportunitățile de dezvoltare profesională sunt de o importanță deosebită. O echipă bine pregătită contribuie în mod semnificativ la succesul economic al companiei și la dezvoltarea personală a angajaților săi.

Sibiu- Centru Universitar

Sibiu- Centru Universitar

Începând cu 2018 ODU ROMÂNIA a început un parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga”, Facultatea de Inginerie- Herman Oberth, parteneriat care vizează studenții din anii terminali. Prin acest parteneriat se dorește o integrare a stundenților în cadrul companiei.