GRUPUL ODU ROMÂNIA

ODU – SPECIALIZAT ÎN CONECTORI ȘI INTERFEȚE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Grupul ODU este unul dintre cei mai importanți producători internaționali de conectori și sisteme de transmisie pentru putere, semnale, date și media. Fiind o companie cu tradiție în tehnologie, avem peste 75 de ani de experiență și competență în domeniul soluțiilor de conectare. Pe această bază, dezvoltăm soluții de interfață inovatoare pentru o gamă largă de piețe și industrii - cum ar fi tehnologia energetică, medicală și de securitate.

ODU asigură o prezență internațională cu 5 locații de producție - în Sibiu / România, Mühldorf / Germania, Camarillo / SUA, Shanghai / China și Tijuana / Mexic, precum și cu filiale de distribuție în Anglia, China, Coreea, Danemarca, Franța, Germania, Hong Kong, Italia, Japonia, Scandinavia, UK și SUA,

Avem 2300 de angajați în întreaga lume, în Sibiu fiind momentan 500 de persoane care își desfășoara activitatea în companie. În prezent, ODU generează o cifră de afaceri anuală de 200 de milioane de euro.

POSIBILITĂȚI PROFESIONALE VARIATE

ODU se caracterizează printr-un grad ridicat de integrare verticală și reunește toate departamentele importante de inginerie și de producție sub un singur acoperiș: de la dezvoltare și proiectare în Centrul de testare tehnologică modern echipat la producția internă și tehnologia de suprafață. Această combinație de competențe oferă angajaților, ucenicilor și studenților o gamă variată de atribuții.

Alătură-te companiei ODU ROMÂNIA și pasiunii pentru tehnologia plug-in!

Click aici pentru site-ul web al companiei ODU ROMÂNIA cu toate produsele și serviciile sale >>